Aerts Lighting


Lijmbeekstraat 146 5612 NH Eindhoven
040 244 4428 Klik om te bellen

Over Aerts Lighting

Aerts Lighting bestaat vanaf 1986 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot dé lichtspecialist van Eindhoven en ver daarbuiten. Inmiddels zijn de vele opdrachtgevers in alle provincies van Nederland te vinden, alsook in België. Aerts Lighting is leverancier voor diverse branches. Onze opdrachtgevers zijn te vinden in onder meer de volgende branches:

  • Serre- en Verandabouw
  • Standbouw
  • Installatie / electrotechniek
  • Keukenbouw
  • Aannemers
  • Interieurbouw
  • Lampenwinkel Brabant

Ook de particuliere klant is bij Aerts Lighting aan het juiste adres. De gespecialiseerde werknemers van Aerts Lighting kunnen je bijstaan bij de aankoop van een lichtbron tot het maken van een compleet lichtplan. Zodat je bij nieuwbouw of verbouwing verzekerd bent van de perfecte verlichting in iedere situatie. Onze specialisten helpen graag bij ieder verlichtingsvraagstuk. Onze showroom in Eindhoven is dan ook veel meer dan een lampenwinkel: beter gezegd, dé specialist op het gebied van lamp en licht in Eindhoven en ver daarbuiten.

Weet al wat jouw wensen zijn of wat je nodig hebt? Neem dan eens een kijkje in onze webshop met vele honderden lichtartikelen en bestel snel en gemakkelijk. Bekijk ook eens ons blog met allerlei tips over het onderwerp verlichting in de breedste zin van het woord.

Aerts Lighting in het kort

Producten

Buitenlampen
Design lampen
Hanglampen
Plafondlampen
Solar Tuin en Buitenverlichting
Staande lampen
Tafellampen
Vloerlampen

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Showroom aanwezig

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Aerts Lighting


Lijmbeekstraat 146 5612 NH Eindhoven
040 244 4428 Klik om te bellen