AtexLicht


Elftweg 54 4941 VP Raamsdonksveer
0162523442 Klik om te bellen

Over AtexLicht

Wij zijn ontwerpers van lichtconcepten en leverancier van armaturen. Wij presenteren met onze website een informatie en inkoop platform met informatie over producten en bruto productprijzen. Via een offerte aanvraag kunt u een netto prijs ontvangen. Middels een account heeft u inzicht in uw netto prijs en kunt u direct bestellen

Het AtexLicht assortiment is samengesteld op basis van ervaring. Meer dan 24 jaar ontwerpen van lichtplannen heeft de keuze bepaald van het assortiment van armaturen. Veel armaturen zijn door ons beproeft en toegepast in projecten. De nieuwste eisen van armaturen voor levensduur en energieverbruik bepalen onze norm. Door samenwerking met Europese partners kan voldaan worden aan de eis van volume productie en daardoor aangeboden worden voor een scherpe prijs.

De ontwikkeling van ons armaturen programma is een wisselwerking tussen marktvraag en innovatie van lichttechniek en daardoor een continue proces. Op onze site worden (maandelijks) nieuwe armaturen en lichttechnieken gepresenteerd, online staat altijd het actuele aanbod. Catalogi worden om reden van de verandering in productaanbod zoveel als mogelijk digitaal gepresenteerd en zijn als pdf op de site beschikbaar. Gedrukte versies zijn er ook voor u en worden 1 x per jaar vernieuwd.

Advies vragen en het vervaardigen van lichtconcepten worden door ons op basis van consultatie geoffreerd.

Voor meer informatie, kijk dan op onze website ! 

Foto's

Logo AtexLicht

AtexLicht in het kort

Producten

Buitenlampen
Design lampen
Hanglampen
Plafondlampen
Staande lampen
Vloerlampen

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

AtexLicht


Elftweg 54 4941 VP Raamsdonksveer
0162523442 Klik om te bellen