Jelolight


Neerloopweg 5 a3 4814 RS Breda
0762055023 Klik om te bellen

Over Jelolight

 Jelolight is een verlichtingswinkel in Breda met daarnaast een uitgebreide webshop.

Altijd al op zoek geweest naar de eyecatcher voor in je huis? Van losse lamp/verlichtingsonderdelen tot complete lamparmaturen; wij verzorgen het allemaal. Bij ons kun je ook je eigen lamp ontwerpen. Deze categorie wordt continu uitgebreid met nieuwe mogelijkheden. Staat jouw lamp er nog niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Jelolight; voor eigenzinnige verlichting!

In Breda zijn onze werkplaats, magazijn en lichtstudio gevestigd. In onze lichtstudio kun je onze producten bekijken, maar kunnen we ook alle verschillende mogelijkheden met jou bespreken. Een bezoek aan onze lichtstudio is altijd vrijblijvend. Kijk voor een bezoek naar onze openingstijden. Afspraken kunnen ook 's avonds en in het weekend gemaakt worden.

Vrijblijvende diensten
Binnen de regio Breda monteren wij hanglampen gratis. Daarnaast komen wij, indien gewenst, vrijblijvend en kosteloos bij jou langs om te kijken welke verlichting bij jouw woning en interieur past. Jij kunt hierbij van tevoren jouw wensen aangeven en wij zullen met verlichting (onderdelen) langskomen welke daarop aansluit. Wanneer je bij ons langskomt, zul je geen winkel vol met lampen aantreffen. In plaats daarvan hebben wij een eigen lichtstudio, waarin wij jouw wensen en ideen kunnen samenstellen en duidelijk kunnen laten zien hoe een bepaalde lamp staat.

Foto's

Hanglamp Bowl8

Jelolight in het kort

Producten

Buitenlampen
Design lampen
Hanglampen
Plafondlampen
Solar Tuin en Buitenverlichting
Staande lampen
Stallampen
Tafellampen
Vloerlampen

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Installatie van lampen

Ja

Showroom aanwezig

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Jelolight


Neerloopweg 5 a3 4814 RS Breda
0762055023 Klik om te bellen