Kurnig Licht


Doctor Poelsstraat 19 6411 HG Heerlen
0455716757 Klik om te bellen

Uitgebreide professionele vakkennis
Fysieke winkel in Heerlen centrum
Bezorging & montage mogelijk

Over Kurnig Licht

De nummer 1 lampenwinkel in Heerlen

Dé lampenwinkel in Heerlen, waar al sinds 1936 verlichting en sfeer samenkomen. Het adres voor als u op zoek bent naar een uitstekende collectie verlichtingsarmaturen, designlampen, hanglampen en lampenkappen voor vrijwel alle toepassingen in en om uw huis of project. Waar keus uit vele bekende, maar net ook onbekende, merken designverlichting gecombineerd wordt met attractieve trend modellen van alle grote verlichtingsbeurzen.

Uitgebreide vakkennis bij Kurnig licht in Heerlen

Wij helpen u met datgene wat veel mensen één van de moeilijkste keuzes vinden bij het inrichten, het juiste licht verpakt in een perfect passend armatuur vinden. Wij bieden de service waar u naar op zoek bent. Of dit nu in de vorm van een vrijblijvend gesprek in onze winkel in Heerlen is of als lichtadvies en lichtplan op maat bij u thuis.

Niks minder dan de beste merken

Onze lampenwinkel in Heerlen biedt een brede selectie aan verlichtingsproducten van hoge kwaliteit. Wij werken samen met gerenommeerde merken zoals Occhio, Quasar, prandina en nog veel meer om ervoor te zorgen dat we alleen de beste producten in onze winkel hebben.

Ontdek de complete verlichtingservaring

Wij gaan verder dan alleen het verkopen van lampen. Ons doel is u compleet ontzorgen. In onze winkel in Heerlen of bij u op locatie bespreken we graag uw eisen, wensen en mogelijkheden. Het kiezen van verlichting dat perfect aansluit op de stijl én het gevoel van uw interieur is een hele opgave. Dit is waarom u uw aankoop thuis vrijblijvend mag proberen. Tevens zorgen wij ervoor dat de lampen netjes bij u thuis worden afgeleverd en wanneer gewenst, gemonteerd worden.

Professionele vakkennis, service en gemak staat bij ons op nummer 1

Kurnig Licht in het kort

Producten

Buitenlampen
Design lampen
Hanglampen
Plafondlampen
Staande lampen
Tafel lampen
Vloerlampen

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Installatie van lampen

Ja

Showroom aanwezig

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Kurnig Licht


Doctor Poelsstraat 19 6411 HG Heerlen
0455716757 Klik om te bellen