Stout Verlichting B.V.


Bloklaan 20 3632 NX Loenen aan de Vecht
0294232340 Klik om te bellen

Over Stout Verlichting B.V.

LICHT VAN EIGEN HAND

Als exclusief lampenarchitect blijft Stout Verlichting zoeken naar de nieuwe mogelijkheden van verlichting. Naar andere vormen. Naar andere armaturen, andere kappen, ander materiaal. Naar andere manieren om het donker in te wisselen voor licht.

En zo ontwerpt Stout Verlichting het mooiste licht dat volkomen harmonieert – óf juist brutaal dissoneert – met z’n omgeving. Zo maken wij in eigen atelier, met eigen handen wat ons eigen brein bedacht heeft. Licht met iets eigens, dus.

DE COLLECTIE, DAT ZIJN WIJ

Stout Verlichting heeft een fijne neus voor wat er leeft bij winkelier en consument. We houden ons continu op de hoogte van de internationale trends en ontwikkelingen op het gebied van woning- en werkplekinrichting, woonaccessoires en verlichting.

Het lukt ons daardoor iedere keer weer een verlichtingscollectie te presenteren die te boek staat als actueel en vernieuwend. Fabrieksdenken is ons vreemd. Exclusiviteit en originaliteit is kenmerkend voor elke nieuwe Stout-collectie.

PROJECTDENKEN

Voor klein- en grootschalige verlichtingsprojecten is Stout Verlichting een goede uitvalsbasis. In de showroom in Loenen aan de Vecht kunt u, eventueel terzijde gestaan door een binnenhuisarchitect, in alle rust ideeën opdoen.

Loop door de showroom, kijk in de magazijnen en neem plaats aan de ontwerptafel voor een creatief gesprek over licht. Tien tegen één dat Stout u voorziet van dat unieke lichtconcept dat uw project verrassender maakt.

Foto's

Stout Verlichting B.V. in het kort

Producten

Design lampen
Hanglampen
Plafondlampen
Staande lampen
Vloerlampen

Levering aan

Bedrijven

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Stout Verlichting B.V.


Bloklaan 20 3632 NX Loenen aan de Vecht
0294232340 Klik om te bellen